fund sliven

Switch to desktop Register Login

Съботните работилници за деца продължават

И тази събота продължиха съботните работилници за деца в Арт-център „Седем”. Темата на работилниците този път бе посветена на Деня на християнското семейство. В първото занимание малчуганите изработиха красива рамка за снимки от цветен картон, а после нарисуваха с моливи семейството си. По време на второто занимание децата изработиха ангел-хранител на семейството от дървена лъжица и цветен картон.

Продължиха и съботните занимания на майсторския клас за напреднали на Йордана Кунчева. Възпитаниците й рисуваха „вихъра на танца” върху платно с акрилни бои и създаваха своите шедьоври на базата на оригинали на световноизвестни художници.

Заниманията с деца са част от основната програма за месеца на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”. Фондът осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version