fund sliven

Switch to desktop Register Login

Лекции за здраве

 

Здравна лекция на тема: „Здравословното хранене. Вредата от хидрогенизирани мазнини. Чистотата на водата” се проведе на 24 ноември в НЧ „Дружба-1993”. Здравните лекции са по проекта „Равни възможности и перспективи за всички в общия ни европейски дом” на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”. Лектор бе Антон Дойчев, а на лекцията присъстваха възрастни жени от различни квартали на Сливен. Целта на лекцията бе да запознае бабите от семействата, които са ангажирани с ежедневното хранене в домакинствата, с ползите от здравословното хранене. Интересът към основната тема бе доста голям, жените зададоха много въпроси, а лекторът отговори на всички тях и даде конкретни примери.

Следващата лекция по проекта ще бъде на 19 декември, отново в НЧ „Дружба-1993”. Темата ще бъде: „Предпазване от респираторни заболявания без лекарства. Първа реакция при грип чрез помощ от природата”.

Темата за здравословното хранене ще бъде изнесена и в НЧ „Христо Ботев-1897” на 12 декември. Предстоят и други здравни лекции на теми: „Да победим проблемите на нервната система без лекарства”; „Помощ от природата за храносмилателната система” и др.

Проектът „Равни възможности и перспективи за всички в общия ни европейски дом” на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен” е финансиран по Програма "Global Challenges Local Solutions / Глобални предизвикателства - Местни решения/ на Фондация "Чарлз Стюарт Мот", ръководена от Академия за развитие на филантропията – Полша

 

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version