fund sliven

Switch to desktop Register Login

Предстои Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен 2018”

Във връзка с 5 декември – международен ден на дарителството, „Обществен дарителски фонд-Сливен” организира Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен 2018“. Той ще се проведе на 5 декември 2018 г., в зала „Май” на община Сливен, от 18 часа. Присъстващите дарители ще могат да чуят презентациите на различните проекти и да задават въпроси към организациите, които ще ги изпълняват.

Официални гости на Дарителския кръг ще бъдат Моника Писанкънева, мениджър Филантропия към Фондация „Работилница за граждански инициативи”, и Стоян Марков, зам.-кмет „Икономическо развитие” в община Сливен.

Проектите, които ще бъдат представени на Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен 2018”, са:

1. „Превенция на агресията и насилието сред подрастващите” на Сдружение „Център за социално партньорство”;

2. „Опит за история на град Сливен” на д-р Симеон Табаков - том 1, на Сдружение „Войводите на Сливен”;

3. „Вкусни пътешествия из Сливенския край” на НЧ „Пробуда-1938” – с.Панаретовци;

4. „Приключения за природолюбители” на „Фондация за развитие на регион Сливен”;

5. „Цветен кът за сливенци” на фондация „Добродетел”;

6. „Социално кафе „Мило сърце” на фондация „Милосърдие”;

7. „По стъпките на Йовков в Жеравна” на фондация „Крайница”.

Дарителският кръг е мястото, където се срещат Дарители и Надарени. По време на неговите сесии местни неправителствени организации и клубове, работещи в сферата на образованието, културата, изкуството и др., представят пред дарители своите иновативни, образователни, социални и културни проекти.

Дарителският кръг, като метод за набиране на средства, е вдъхновен от опита на Финансиращата мрежа във Великобритания /The Funding Network, UK/. У нас моделът е пренесен от Фондация „Работилница за граждански инициативи”, която през 2012 г. стана лицензиран партньор на TFN, UK.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version