fund sliven

Switch to desktop Register Login

Концерт „С китари по Коледа 9”

Концерт „С китари по Коледа 9” на Училището по китара с ръководител Найден Дойнов, ще се състои на 21 декември 2019 г., събота, от 11 часа в Арт-център „Седем”.

Талантливите китаристи на Сливен ще покажат пред публика какво са постигнали през годината. В програмата са включени индивидуални и ансамблови изпълнения от различни музикални стилове като класика, блус, джаз, рок, испанска и латиноамериканска музика и др.

В 11 ч. ще започнат изпълненията на малките китаристи от Училището, а в 12,30 ч. – на малко по-големите и най-големите китаристи от школата.

Коледният концерт е съвместна изява на Училището по китара с ръководител Найден Дойнов и фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен” и е част от програмата на ОДФ в подкрепа на талантливи деца.

Фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен” осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version