fund sliven

Switch to desktop Register Login

50 сливенски пейзажа по 50 лв. в галерия „Седем“

 

 

Благотворителна изложба-базар бе открита в галерия „Седем“. Тя включва 50 сливенски пейзажа, дело на сливенски художници, които са предоставили творбите си безвъзмездно за благотворителни каузи на ОДФ-Сливен. Изложбата-базар ще остане в галерията до 13 октомври, а сливенци могат си да купят картина на цена 50 лв. и по този начин да подпомогнат млади таланти от Сливен, които творят в областта на изобразителното изкуство.

 

Картините в изложбата-базар са с размери от 40х30 см до 40х50 см, рисувани са с маслени или акрилни бои, със смесена техника, с акварелни пастели, акварелни моливи, сух пастел и др.

В изложбата-базар могат да се видят главната улица, къща „Миркович“, сградата на Художествената гимназия, „Кълбото“, храм „Свети Димитър“, къщата на Хаджи Димитър, къщата на Добри Чинтулов, воденицата и други емблематични места и сгради в Сливен.

   

Благотворителната изложба-базар е по основната програма на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен“. Фондът осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version