fund sliven

Switch to desktop Register Login

И второкласници се включиха в инициатива на ОДФ-Сливен за Димитровден

И децата от 2 „д“ клас на СУ „Константин Константинов“ се включиха в инициативата на ОДФ-Сливен във връзка с празника на града – Димитровден. Те изработиха красиви знаменца с герба на родния си град. Второкласниците нямаха търпение да развеят знаменцата, докато разглеждаха и снимки на забележителностите на своя прекрасен град.

За още по-добро настроение, децата послушаха и песни като „Стани, стани, юнак балкански”, „Хубава си, моя горо” и други. Пожелаваме Ви прекрасен Димитровден, празник на града на стоте войводи!

Инициативата е по основната програма на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен“. Фондът осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version