fund sliven

Switch to desktop Register Login

ОДФ-Сливен участва в „Евробазар 2020“

ОДФ-Сливен участва в „Евробазар 2020“Фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен“ взе участие в „Евробазар 2020“, организиран от Информационен център „Европа Директно-Сливен“. Инициативата се проведе в пространството около фонтана „Кълбото“ на празника на Сливен – Димитровден.

ОДФ-Сливен участва с благотворителен щанд, на който се предлагаха издания на Фонда, свързани със славното минало на Сливенския край, както и изделия, произведени по дейност „Социална работилница“ - рисувани чинии и шалове, бижута, пана от прежда, кутийки, плетени на една кука и др.

В организираната от ОДФ-Сливен творческа работилница се включиха много деца, които оцветяваха народни носии от Сливенско и щамповаха звезди върху платнени торбички.

Участието на ОДФ-Сливен в „Евробазар 2020“ е част от основната програма на Фонда. Фондът осъществява своята дейност с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи”, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот“.

Share

“Настоящият сайт стана възможен благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България”. Изразените тук становища са на авторa и не отразяват непременно мнението на ФРГИ.”
Изграден от Abstract-Design.com

Top Desktop version