Изложба на ръчно плетени играчки за Деня на детето

Публикувано на: юни 3, 2021
На 1-ви юни – Деня на детето, в Арт Галерия „Седем“се състоя организирана от Обществен дарителски Фонд Сливен изложба на ръчно изработени плетени играчки – част от кампанията на Фонда „ЗАЕДНО ще се справим – в отговор на COVID19.
Любопитните зрители останаха очаровани от мекичките животинки, запознаха се със сръчните авторки, побъбриха си и се почерпиха с тематични лакомства. Освен симпатичните плетени зверчета, специално подбраните платна на художничката Дора Куршумова на тема „Играта“ допълваха настроението в прекрасния празничен ден.
Накрая имаше и творчески награди за прекрасни майсторки – Живка Кондева, Николинка Димова и Михаела Божилова от „Плетени истории“, които споделиха, че плетенето на играчки им помага да се справят със стреса и да се заредят с позитивна енергия.
Благодарим, момичета и се надяваме да се радваме на още от вашите невероятни творения занапред!
Благодарим на всички от сърце и се надяваме, че заедно наистина успяваме да се справим!
Кампанията на Обществен дарителски фонд Сливен „ЗАЕДНО ще се справим“ – в отговор на COVID19, подкрепена от Глобалния фонд за обществените фондации Global Fund for Community Foundations, продължава!
Екипът на Фонда изказва своята благодарност към всички подкрепили и участвали в кампанията!
Ако желаете да дарите за каузата може да го направите чрез онлайн платформата ни http://communitycity-bg.com/causes/all-caus