ОДФ Сливен благодари на всички участвали в кампанията за даряване на хранителни продукти

Публикувано на: юни 8, 2021

Завърши акцията на Обществен дарителски фонд Сливен за даряване на хранителни продукти по кампанията „ЗАЕДНО ще се справим“ – в отговор на КОВИД-19, която е подкрепена от Глобалния фонд за обществените фондации (Global Fund for Community Foundations).

Над 640 нуждаещи се семейства от селата Бяла, Блатец, Панаретовци, Гавраилово, Селиминово, Крушаре, Самуилово, Гергевец, Злати войвода, Драгоданово, Ковачите, Глушник, Трапоклово, Стара река, Старо село и град Кермен получиха пакети с хранителни продукти.

Екипът на фонда изказва своята благодарност към всички подкрепили и участвали в кампанията. Без тяхното съдействие нямаше да можем да се справим – кметовете на кметства и представителите на читалищата, които ни помогнаха да определим справедливо наистина нуждаещи се семейства, които не са получавали помощ при други дарителски кампании; които заедно с доброволците направиха възможно достигането до всяко семейство.

Специална благодарност към дарителите – граждани и фирми, дали от себе си не само парични средства, но и от времето си за да помогнат за осъществяване на кампанията.

Кампанията за пореден път показа, че добротата и съпричастността съществуват и те са сред нас!