Проф. Иван Русев за преиздаването на том II на „Опит за история на град Сливен“ пред „Нощен Хоризонт“

Публикувано на: април 20, 2021

На 13 Април 2021г. професор д-р на историческите науки Иван Русев сподели в предаването на БНР „Нощен Хоризонт“ за вълненията, съпътстващи преиздаването на том II от „Опит за история на град Сливен“ на д-р Симеон Табаков. Интервюто можете да чуете в приложения линк.  Както ОДФ вече ви информира, преиздаването на книгата отново става под методичното ръководство на отговорния редактор проф. Русев и участието на видни сливенски историци. Томът се преиздава почти автентично, без съкратени текстове, запазване на авторовото акцентиране, посредством разредка и наклон на шрифта, значително запазване на словореда… Илюстрациите в тома са на първоначалните си места, т. е. при текста, който онагледяват.

Напомняме на всички, че вече можете да се снабдите с ваучер за предстоящия том II на «Опит за история на град Сливен» на д-р Симеон Табаков от 20 април до 29 април 2021 г. Традицията се запазва – цената на един ваучер е 15 български лева, който можете да получите в «Галерия 7» (Сливен, ул. «Ген. Столипин» № 26), работното ѝ време е всеки делничен ден от 9:00 до 17.30 часа. Всеки, който купи ваучер, ще получи книгата веднага след нейното отпечатване – началото на юни 2021 г.

Специалната изненада за всички вас е, че до Великден заедно с ваучера за 15 лева за II том , можете да закупите I и III том на „Опит за история на град Сливен“ на д-р Симеон Табаков на преференциална цена от 40 лева /по 20лв. на том/!

Чудесен подарък за всеки, който носи Сливен в сърцето си!

https://www.youtube.com/watch?v=U-11SahoQU4