ДАРИТЕЛСКИ КРЪГ „ЗА ПО-ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА СЛИВЕН” 2017

Публикувано на: декември 7, 2017

  ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН

организира

ДАРИТЕЛСКИ КРЪГ „ЗА ПО-ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА СЛИВЕН” 2017

ПОКАНА

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ И ПАРТНЬОРИ,

Имам удоволствието да Ви поканя да участвате в предстоящия Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен” 2017. Една среща между дарители и надарени.

На 7 декември 2017 г. от 18 часа в зала Май на община Сливен ще се проведе годишния Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен“ 2017 организиран от  Обществен дарителски фонд Сливен

Присъстващите дарители ще имат възможността да чуят презентациите и да задават въпроси към организациите, които ще изпълняват проектите. 

Проектите които ще бъдат представени на Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен” 2017 г. са:

  1. „Празнично преобразяване в Сливенско“ на Фондация „Крайница”
  2. „Децата – грамотни купувачи на храна” на Сдружение „Ян Син”
  3. „Приятели на природата“  на Сдружение „Клуб по бойни изкуства Грифон“
  4. „Майсторилница за сувенири“ на НЧ „Отец Паисий 1936” – гр. Сливен
  5. „Потомци на войводи” на Фондация „Войводите на Сливен”

Официални гости на Дарителския кръг ще бъдат Моника Писанкънева – мениджър Филантропия към Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и г-н Стоян Марков – зам.-кмет „Икономическо развитие“ на Община Сливен.

Дарителския кръг е мястото където се срещат Дарители и Надарени. По време на неговите сесии местни неправителствени организации и клубове, работещи в сферата на образованието, културата, изкуството, социалниа и друго обществено гражданско участие ще представят пред дарители своите иновативни, образователни, социални и културни проекти.

Дарителският кръг като метод за набиране на средства е вдъхновен от опита на Финансиращата мрежа във Великобритания (The Funding Network, UK). У нас, моделът е пренесен от Фондация „Работилница за граждански инициативи“, която през 2012 г. стана лицензиран партньор на TFN, UK.

ОЧАКВАМЕ ВИ !

С УВАЖЕНИЕ,     

Дора Куршумова – Председател на УС

Обществен дарителски фонд Сливен