КОНКУРС – ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН ОТНОВО НАБИРА ПРОЕКТИ

Публикувано на: декември 14, 2015

КОНКУРС – ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН ОТНОВО НАБИРА ПРОЕКТИ

За трета поредна година в града под Сините камъни Сливен на 23 април 2015 г. от 18 часа в Зала Май на Общината ще се проведе Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен”.
Организатор на срещата на дарителите и надарените, наречена „Дарителски кръг” отново ще е Обществен дарителски фонд – Сливен, като инициативата е вдъхновена от опита на Финансиращата мрежа във Великобритания (The Funding Network, UK), а Фондация „Работилница за граждански инициативи“ е организацията пренесла модела и подкрепяща развиването му на територията на цяла България.

Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен” обединява прогресивно мислещи хора, които имат интерес да даряват в подкрепа на граждански инициативи за позитивна социална промяна. Срещите на кръга дават възможност на дарителите да влязат в пряк контакт с организации и неформални групи от гражданското общество, които представят интересни идеи и каузи, свързани с подобряване на качеството на живот в общността.

Ако имате идея за проект!
Ние ще подкрепим Вашата инициатива!
С нас може да реализирате своите идеи!
Заедно можем да променим ставащото около Вас!
Как? Като участвате в Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен” 2014

За да бъде Вашия проект сред фаворитите пред местните дарители са необходими две стъпки. Да изтеглите и попъните Вашия проект във формуляра от ТУК, и да подадете готовото предложение на нашата ел. поща: odf.sliven@gmail.com

Ако имате въпроси не се поколебайте да ни потърсите на нашия телефон:
Тел: (044) 411 832; (+359) 883 299 67;

Краен срок за подаване на проектите: 15 април 2015 г.