ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН НАБИРА ПРОЕКТИ

Публикувано на: октомври 1, 2014

ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН НАБИРА ПРОЕКТИ

Ако имате идея за проект!

Ние ще подкрепим Вашатаинициатива!

С нас може да реализирате своите идеи!

Заедно можем да променим ставащото около Вас!

Как? Като участвате в Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен”2014

 

За втора поредна година в град Сливен на 6 ноември 2014 г. в Зала Май на Общината ще се проведе Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен”. Организатор на срещата на дарителите и надарените, наречена   „Дарителски кръг  отново ще е Обществен дарителски фонд – Сливен, като инициативата е вдъхновена от опита на Финансиращата мрежа във Великобритания (The Funding Network, UK), аФондация „Работилница за граждански инициативие организацията пренесла модела и подкрепяща развиването му на територията на цяла България.

Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливенобединява прогресивно мислещи хора, които имат интерес да даряват в подкрепа на граждански инициативи за позитивна социална промяна. Срещите на кръга дават възможност на дарителите да влязат в пряк контакт с организации и неформални групи от гражданското общество, които представят интересни идеи и каузи, свързани с подобряване на качеството на живот в общността.

Това благотворително събитие от поредицата Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливенима за цел да утвърди филантропията като начин за образователно и социално развитие – отвъд рамките на хуманитарната помощ и традиционните образователни и социални дейности, финансирани от държавата и местната власт.

За да бъде Вашия проект сред фаворитите пред местните дарители са необходими две стъпки. Да изтеглите и попъните Вашия проект във формуляра от ТУК, и да подадете готовото предложение на нашата ел. поща: odf.sliven@gmail.com

Ако имате въпроси не се поколебайте да ни потърсите на нашия телефон:

Тел: (044) 411 832; (+359) 883 299 67;

Краен срок за подаване на проектите: 1 ноември 2014 г.