ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛНА „АРТ-РАБОТИЛНИЦА“

Публикувано на: май 19, 2013

Във връзка с предстоящото отбелязване на 1ЮНИ – ДЕН НА ДЕТЕТО, ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД Сливен в партньорство с РИО на МОНТ, АРТ – ЦЕНТЪР СЛИВЕН и начални училища в град Сливен организират БЛАГОТВОРИТЕЛНА «АРТ-РАБОТИЛНИЦА»

В периода 20 – 30 май 2013 г. деца от всички начални училища щебъдат организирани да участват в изработката на произведения на приложните изкуства, които ще бъдат предложени за продажба на благотворителен базар. Изделията предложени на базара ще бъдат изработени от картон, филц, памучен плат и синтетична глина.

Всички които желаят да подкрепят дарителската кампанияна Фонда може посетят изложба – базара организиран по случай Дена на детото. Базарът ще бъде отворен пред магазин Лореал на главната улица, където ще бъде разположен щанд и шатра – базар с изработените от децата произведения на изкуството.
Събитието ще се проведе на 1 юни 2013 г. в 10:00 ч. и ще продължи до 13:00 ч.
За всички които не могат да посетят базара в гореописания част и ден, ще могат да разгледат и закупят произведения на изкуството с благворителна цел всеки работен ден от 9 – 18 ч. в Галерията на „Арт Център Седем“ намираща се на площад Левски- ул. „Генерал Столипин“ N 26.
Събраните от изложба – базара средства ще бъдат използавани за финансиране на стипенди за талантливи деца и младежиот Сливен.