ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕСКИ ФОНД СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА: „ПЪТЕКИ КЪМ ДОБРОТО”

Публикувано на: ноември 15, 2013

Посетете новите инициативи свързани с Доброто на Обществен дарителски фонд Сливен и Арт център Седем, подкрепени от Фондация „Работилница за граждански инициативи”.

Вървейки по „Пътеки към Доброто” ще може да видите:

На 15 ноември/петък/ от 19:00 ч., на „Малка сцена“* в Арт център Седем, Ви очаква предпримиера на приказка за събуждане „Не си отивай Аук“ с автор Надежда Надеждина, режисьор Вяра Начева, сценограф Деница Събева и Даниела Карабоюкова;

На 16 ноември/събота/ от 10:00 ч., на „Малка сцена“* в Арт център Седем, всяко дете може да участва в „Посланици на доброто“ – Творческа работилничка за деца в областта на театъра и приложното изкуство. Часовете се водят от кака Дани (Йордана Кунчева) и бате Роско (Росен Узунов). Предварително записване посетете центъра на ул. „Ген. Столипин26, тел. 044 /411 832 .

На 18 ноември от 19:00 ч., „Зала Зора, читалище Зора“**, Ви очаква примиера на приказка за събуждане „Не си отивай Аук“ с автор Надежда Надеждина, режисьор Вяра Начева, сценограф Деница Събева и Даниела Карабоюкова; С подкрепата на Читалище „ЗОРА“.

На 20 ноември/сряда/ от 19:00 ч., на „Малка сцена“* в Арт център Седем, всеки желаещ ще може да посети „В лунната стая“ – детски мюзикъл за родители и деца– автор Валери Петров, сценична адаптация и режисура Росен Узунов, музика Росен Узунов и Йоана Баджева, участват: Мила Илиева, Йоана Баджева, Изабел Митева, Даниела Стоева, Никол Панова, Николай Господинов.

На 22 ноември/петък/ от 11:00 ч., в залата на Европа директно Сливен, ул. Славянска №3, ет.4 по повод Международния ден на Толерантността(16 ноември) ще се проведе среща от поредицата „Пътеки към доброто” под надслов „Различни но единни”. Ще имате възможност да видите и опитате кулинарни специалитети, както и ще научите любопитни факти свързани с еврейската, арменската, каракачанската, руската, турската и ромската общностив град Сливен.

На 22 ноември/петък/ от 19:00 ч., на „Малка сцена“* в Арт център Седем, всеки желаещ ще може да посети „Пътеки към доброто“ – концерт на Мила Илиева, Никол Панова и Татяна Милкова, ръководител Деница Събева.

И края на „Пътеките към Доброто” всеки желаещ или пропуснал ще може да посети „В лунната стая“детски мюзикъл за родители и деца – автор Валери Петров, сценична адаптация и режисура Росен Узунов, музика Росен Узунов и Йоана Баджева, участват: Мила Илиева, Йоана Баджева, Изабел Митева, Даниела Стоева, Никол Панова, Николай Господинов

За сведение на желаещите да посетят събитията!

*- Броя места в „Малка сцена“ е ограничен. Желателно е предварително да си закупите билети – вход: 2 и 3 лв..

** – Билетите за събитията в Зала „Зора“, са с вход: 1, 2, 3, 4 лв.

За предварителна продажба на билети посетете галерия „Седем“ на ул. „Ген. Столипин26, или тел. 044 /411 832 . Билети могат да се закупят и пред залата в деня на събитието, непосредственно преди часа му на започване.

Средствата от всички закупени билети са с благотворителна цел и ще отидат във Фонда за талантливи деца, ученици и младежи към Обществен дарителски фонд Сливен.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ !