ОСТАВАТ 22 ДНИ, В КОИТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ДАРИ ЗА ПАРАКЛИС „СВЕТИ МИНА” ГР. СЛИВЕН, КВ.„НОВО СЕЛО”

Публикувано на: юли 6, 2014

ОСТАВАТ 22 ДНИ,  

В КОИТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ДАРИ ЗА ПАРАКЛИС „СВЕТИ МИНА”, ГР. СЛИВЕН, КВ.„НОВО СЕЛО”

Събраните средства по време на инициативата ще подкрепят кампанията: „Място в сърцето” – за набиране на средства за обновяване на параклиса „Свети Мина” – гр. Сливен.

 

От 8 юли 2014г. Екипът на Обществен дарителски фонд Сливен стартира 22 дневна кампания свързана със събиране на дарения от финансови средства и материали необходими за ремонт и подобряване състоянието на сградата, стенописите и дворното пространство на параклиса „Свети Мина” намиращ се в кв. Ново село на гр. Сливен.

Експерти към Фонда установиха, че за реализиране на обновяването са необходими минимум около 15 000 лева, като до момента сме събрали 1500 лева. До края за даряване на средства в националната кампания остава по-малко от 1 месец (продължили сме местната кампания за Сливен до края на месец август), като в периода от м.август до м.октомври 2014 г. сме решили да реализираме необходимия ремонт със събраните средства и материали. През м. август ще започнем ремонта на покрива и двора на параклиса.

В кампанията сме поканили и включили много граждани и организации, които да ни подпомогнат финансово, със строителни материали и доброволен труд.  В тази благородна инициатива провеждаме – концерти, срещи с дарители, театрални постановки, търгове на картини и т.н.

В момента се изработва и документален филм за историята на параклиса, който ще  представим предпремиерно пред гражданите и гостите на град Сливен в средата на месец юли. В периода 1 – 11 ноември 2014 г. ще организираме „Седмица на духовността” в края на която желаем официално да покажем ремонтирания параклис и неговото дворно пространство.

Кампанията има мото и сметки, в които всеки може да направи дарения, било то по банков път, на място ( в офиса на обществен дарителски фонд) или чрез SMS.

Как най-лесно може да станете дарител и да подкрепите нашата кауза:

МОЖЕТЕ ДА ДАРИТЕ ИНДИВИДУАЛНО ИЛИ ГРУПОВО ПО БАНКОВА СМЕТКА  НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ:

БАНКОВА СМЕТКА в BGN: BG61FINV 9150 1215254507

BIC: FINVBGSF

Първа инвестиционна банка АД

Основание: Място в сърцето – параклис Свети Мина, Сливен

БАНКОВА СМЕТКА НА ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН

 

Банка : ТОКУДА БАНК АД – клон Сливен
BIC: CREXBGSF
IBAN: BG80CREX92601051837401

Основание: Място в сърцето – параклис Свети Мина, Сливен

 

ИЛИ

ДАРИ чрез DMS на кратък номер 17 777

Изпратете дарителски SMS “DMS MYASTO SLIVEN” на 17 777

 

Таксуването на 1 SMS към Единен дарителски номер 17 777 е както следва: За абонати по договор с Mtel, GLOBUL, VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 SMS  е 1,20 лв. с ДДС.

Повече за кампанията може да прочетете на страниците ни в интернет:

Национална кампания «Място в сърцето»: http://www.myastovsarceto.bg

Обществен дарителски фонд Сливен:  http://www.fund-sliven.org

       За контакти с Екипа на кампанията: Тел. +359 44 411 832, +359 889 199 119,

 ел. поща: odf.sliven@gmail.com 

 С УВАЖЕНИЕ : СМарков

ИНЖ. СТОЯН МАРКОВ

ИЗП. ДИРЕКТОР НА ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН