ОСТАВАТ 3 ДНИ ДО КРАЙНИЯ СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРОЕКТИ КЪМ МЛАДЕЖКА БАНКА СЛИВЕН

Публикувано на: март 12, 2016

 

Младежка Банка в Сливен стартира набирането на проектни предложения за отпускане на грантове (финансови средства) за реализиране на малки младежки инициативи или проекти.

Младежка Банка Сливен представлява екип от млади ентусиасти – ученици и студенти, и младежи доброволци, които са готови да поемат отговорност и искат да бъдат полезни. Екипът на Младежка банка,  набира средствата за своя фонд чрез организиране на благотворителни събития и кампании, директни срещи с представители на бизнеса и други обществени организации или чрез проекти.

През 2016 година екипът на Младежката Банка в Сливен ще подкрепи идеи за младежки проекти и инициативи в следните приоритетни области:

  1. Култура и изкуство;
  2. Културно и исторически наследство;
  3. Образование и наука;
  4. Традиции и живо наследство.

В конкурса могат да кандидатстват неправителствени организации или неформални младежки групи, чиито основни цели са свързани с директна работа с младежи или неформални групи, като изрично условие е идеите да са генерирани и осъществявани основно от младежи на възраст 14 – 25г.  

Насоките за подготовка можете да видите и изтеглите от ТУК.

Формуляра за кандидатстване може да изтеглите от ТУК.

Краен срок за получаване на проектните предложения – 15 март 2016 г- 18:00 часа.

Проекти получени след тази дата няма да бъдат разглеждани.

Кандидатстването се извършва САМО по е-поща. След като изтеглите и попълните Формуляр за проект МБ, го изпратете на адрес: odf.sliven@gmail.com. Важно е да напишете като тема на съобщението: „За конкурса на Младежка Банка 2016“.

Ако имате въпроси не се поколебайте да ни потърсите в офиса или като ни пишете на ел. поща: youthbanksliven@gmail.com