„Приказно лято 2017” приключи

Публикувано на: септември 1, 2017

 

Летните занимания за деца „Приказно лято 2017”, организирани от фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”, приключиха на 31 август. Последното занимание бе много забавно, защото включваше доста и все интересни игри.

Малчуганите участваха в игрите „Музикален стол” и „Котката и боклуците”, направиха си и състезание по най-бързо подреждане на пъзел. Особено интересна бе играта с предизвикателства, скрити в специални кутии, а всяко дете, което се справи с предизвикателството, получи награда. Играта с балони също бе много забавна. Децата трябваше да спукат разноцветни балони, в които имаше скрити въпроси и задачи за изпълнение като различни смешки и имитации на животни.

След сериозното занимание дойде време за заслужена почивка, а малчуганите за десетина минути се справиха с цяла тава вкусна баница. „Приказно лято 2017” завърши с дискотека.

Заниманията за деца „Приказно лято 2017” се проведоха през юли и август и бяха част от основната програма на фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен”. Дейността на фонда се осъществява с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи“ и фондация „Чарлз Стюарт Мот“.