СЕМИНАР ЗА ДАРИТЕЛИ ПОКАЗА ПОЛЗАТА ОТ ДАРИТЕЛСТВОТО

Публикувано на: септември 29, 2015

СЕМИНАР ЗА ДАРИТЕЛИ ПОКАЗА ПОЛЗАТА ОТ ДАРИТЕЛСТВОТО

Обществен дарителски фонд Сливен организира семинар за дарители – представители на бизнеса и държавни организации, НПО занимаващи се с дарителство и благотворителност, които бяха запознати с ползите от дарителството, Дарителската платформа и начините за даряване и реализиране на дарителски каузи и проекти.

Семинарът се проведе на 29 септември (вторник) 2015 г. в Областна администрация – Сливен. Основните теми, които бяха представени са:

„Каква е ползата от дарителството?”;„Начини за набиране на средства – Дарителски кръг и Дарителска платформа”; „Реализиране на дарителски каузи и проекти – представяне на добри примери”.

Семинарът е част от проект на Обществен дарителски фонд – Сливен по Програмата за подкрепа на НПО в България по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014. Името на проекта е „Обществен дарителски фонд Сливен – доверен партньор на дарителски каузи и проекти”, и неговата цел е да повиши капацитета на ОДФ-Сливен за създаване на условия за по-голяма информираност и привличане на дарители, доброволци и партньори за дарителски каузи и проекти на територията на град Сливен и региона.

Снимки и информация за семинара може да намерите на ФБ страницата на Фонда ТУК.

За контакти и допълнителна информация:

Дарина ОМАЙНИКОВА – координатор: 0888 77 02 11

Тел: (044) 411 832; (+359) 883 299 67;

E-mail:odf.sliven@gmail.com